Η Εθνική ομάδα έκανε το καθήκον της απέναντι στο Γιβραλτάρ και επικρατώντας με 4-0 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” εξασφάλισε την παρουσία της στα μπαράζ για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το αντιπροσωπευτικό βρήκε τον δρόμος προς τ’ αντίπαλα δίχτυα στο 32′ με τον Τοροσίδη να “χρίζεται” σκόρερ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ζέκα. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη “σκυτάλη” ο Μήτρογλου, σημειώνοντας το 2-0 στο 61′ έπειτα από ωραία συνεργασία Ζέκα-Φορτούνη-Μάνταλου και πάσα του τελευταίου, ενώ στο 63′ πέτυχε το 3-0 μετά από πάσα του Τοροσίδη. Στο 78′ από σέντρα του Σταφυλίδη ο Γιαννιώτας με κεφαλιά έκανε το τελικό 4-0.

Πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στα μπαράζ οι Ιταλία, Δανία, Κροατία και Ελβετία, με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου.

Ελλάδα: Καρνέζης, Παπαδόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (74΄ Γιαννιώτας), Ζέκα, Φορτούνης, Μήτρογλου, Τοροσίδης (68΄ Μανιάτης), Ταχτσίδης, Παπασταθόπουλος (68′ Τζιόλης), Μάνταλος, Σταφυλίδης

Γιβραλτάρ: Ιμπαχίμ, Γκαρσία, Μπάρντον, Τσιπολίνα, Λόπεζ (62΄ Γιόμε), Γουόκερ, Ολιβέρο, Μπαρνέτι, Πονς (72΄ Γκίλινγκ), Ερνάντεζ, Κόουμπς (88΄ Ρουίζ)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook