Προς την πλατεία Κλαυθμώνος κατευθύνθηκαν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί τα μέλη του ΠΑΜΕ και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και την εστίαση για την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους. Τελικά τα μέλη του ΠΑΜΕ επέστρεψαν και πάλι έξω από τη Μεγάλη Βρετάνια μέσω της οδού Σταδίου όπου το ΠΑΜΕ θα κάνει εκεί εξω από τις εισόδους των ξενοδεοχείων την συγκέντρωση και τις ομιλίες.

Οι ξενοδοχειακοί υπάλληλοι σύμφωνα με ρεπορτάζ της zougla.gr,κατευθύνθηκαν προς το Υπουργείο Εργασίας, όπου παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον υπουργό Γιώργο Κουτρουμάνη, με τον οποίο συνομίλησαν για πέντε λεπτά. Ο υπουργός θα εξετάσει το αίτημά τους και αν δεν βρεθεί κάποια λύση, θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Η οδός Σταδίου είναι κλειστή, ενώ η κυκλοφορία στην οδό Πανεπιστημίου διεξάγεται από τη μία λωρίδα του δρόμου, επομένως έχουν δημιουργηθεί κυκλοφοριακά προβλήματα στο σημείο.

Γύρω στις 06:30 το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ προχώρησαν στον αποκλεισμό των εισόδων τριών κεντρικών ξενοδοχείων της Αθήνας στην περιοχή του Συντάγματος. Από εκείνη την ώρα και μέχρι τις 10:30 περίπου παρέμειναν στο σημείο με ντουντούκες, φωνάζοντας συνθήματα εκφράζοντας έτσι την αντίδραση τους και διεκδικώντας τη διατήρηση επαγγελμάτων του κλάδου του τουρισμού στη λίστα βαρέων και ανθυγιεινών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook