Την Παρασκευή στο ΕΒΕΧ – «Ψήνεται» ο αντικαταστάτης της RyanAir – Τι απαντά ο Γ.Μαργαρώνης για τα οικονομικά

Το Επιμελητήριο Χανίων οργανώνει ημερίδα για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη στα Χανιά η οποία θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί νωρίς το απόγευμα.

Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία ξεκίνησε να σχεδιάζεται πριν από έναν χρόνο με την μορφή του αναπτυξιακού συνεδρίου, αλλά μετά το αναπτυξιακό συνέδριο που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, πήρε την μορφή ημερίδας στην οποία θα παραστεί και ο Γ.Γ. Εμπορίου Αντώνης Παπαδεράκης.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου η ημερίδα σχεδιάστηκε να προσφέρει δύο αποτελέσματα:

Να παρουσιαστεί μια σύντομη επισκόπηση της παρούσας κατάστασης ανά Θεματική Ενότητα, όσον αφορά τα τρέχοντα προγράμματα του Επιμελητηρίου, τα σχέδια περιφερειακής ανάπτυξης και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι περιφερειακές ΜμΕ
Να συζητηθούν οι διεθνείς και ευρωπαϊκές βέλτιστες πρακτικές ανά θεματική ενότητα που εφόσον εφαρμοστούν τοπικά, θα επιτρέψουν στις ΜμΕ να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.

Θα υπάρξουν τέσσερις θεματικές ενότητες: 
Αγροτική Παραγωγή και Μεταποίηση, 
Βιομηχανία, Βιοτεχνία και Εμπόριο 
Υπηρεσίες και Τουρισμός και 
Νέα & Καινοτομική Επιχειρηματικότητα

Κάθε θεματική ενότητα θα διαρκέσει 2 ώρες. Πριν από τις συζητήσεις της κάθε ενότητας, θα υπάρξουν σύντομες ενημερωτικές παρουσιάσεις, συνολικής διάρκειας 30 λεπτών ανά ενότητα.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

«Ψήνεται» ο αντικαταστάτης της RyanAir

Ερωτώμενος για το τι γίνεται με την προσπάθεια κάλυψης του κενού που άφησε η  εγκατάλειψη των Χανίων από την RyanAir ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ ανέφερε πως είναι σε εξέλιξη συζητήσεις για άλλη εταιρεία οι οποίες φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο,αλλά ανακοινώσεις θα γίνουν όταν υπάρξουν οριστικά αποτελέσματα.

Πλήρης διαφάνεια στα οικονομικά

Στο μεταξύ ερωτώμενος ο κ.Μαργαρώνης για τις κατηγορίες που εκτόξευσε για τα οικονομικά ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, απάντησε πως στο Επιμελητήριο υπάρχει πλήρης διαφάνεια για τα οικονομικά και σύντομα θα δοθούν όλα τα στοιχεία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook