Κι ενώ όλο το καλοκαίρι η φημολογία για συνεργασία μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Star Channel ήταν έντονη, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η παρουσιάστρια του MAD Νικολέττα Ράλλη είναι η επικρατέστερη για τη θέση της. Παρόλα αυτά, το yupi.gr επικοινώνησε με στελέχη του καναλιού τα οποία δεν αποκλείουν τελικά, η συμφωνία με τη Σϊσσυ Χρηστίδου να «κλείσει».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε συναντηθεί με τους ιθύνοντες του καναλιού κι είχαν συζητήσει για την καθημερινή μεσημεριανή ζώνη- αντικαθιστώντας τη Χριστίνα Λαμπίρη- αλλά και για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Τελικά, όμως, η συμφωνία δεν έκλεισε λόγω διαφωνιών για την αμοιβή της 31χρονης παρουσιάστριας.

Οι παράγοντες του Star φαίνεται πως επιθυμούν να δώσουν έναν αρκετά νεανικό χαρακτήρα στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη. Έτσι, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, προσανατολίστηκαν προς την παρουσιάστρια του MAD Νικολέττα Ράλλη. Η νεαρή παρουσιάστρια έχει κατακτήσει το 2005 τον τίτλο της Β’ Μις Ελλάς, ενώ έχει δοκιμαστεί και στον χώρο της υποκριτικής έχοντας ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1 «Σκερτσάκια» και «Σφηνάκια» στον Alpha.

Στην επικοινωνία μας με το Star φάνηκε πως κανένα ενδεχόμενο δεν έχει πέσει κάτω από το τραπέζι. Η συνεργασία με τη Σίσσυ Χρηστίδου παραμένει ανοιχτή, καθώς το κανάλι δείχνει έντονο ενδιαφέρον για το πρόσωπό της, ωστόσο το μόνο σημείο στο οποίο η συμφωνία «σκαλώνει» είναι το οικονομικό. Από την άλλη πλευρά, αν τελικά δεν φτάσουν σε συμφωνία, το κανάλι επιβεβαιώνει πως έχει κάνει επαφές με τη Νικολέττα Ράλλη, αλλά διευκρινίζει πως από casting έχουν περάσει πολλές νεαρές παρουσιάστριες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook