Στο πλαίσιο της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων (Open Days). 

Τις δραστηριότητες της Περιφέρειας Κρήτης σε Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στις Βρυξέλλες σε εκδήλωση της Περιφέρειας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο πλαίσιο της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων (Open Days).

Η εκδήλωση έγινε το  στο Γραφείο της Περιφέρειας Κρήτης στις Βρυξέλλες, όπου ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης  αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο και τις δραστηριότητες του Γραφείου της Περιφέρειας Κρήτης στις Βρυξέλλες το οποίο και είναι ανοιχτό σε όλους τους φορείς της Κρήτης. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων Γιώργος Αλεξάκης ανέλυσε τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Κρήτης σε ό,τι αφορά τις ευρωπαϊκές στρατηγικές, τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιούνται στην Κρήτη για την μεταφορά της ευρωπαϊκής ατζέντας στην τοπική κοινωνία.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Ευρωβουλευτές Γ. Γραμματικάκης, Ν. Ανδρουλάκης, Στ. Κούλογλου, επίσης ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής Γ. Ντάσης, οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας και Δυτικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, η Γενική Διευθύντρια της CPMR Ε. Μαριάνου, ο Γ. Κουράκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Χ. Μαμουλάκης, και ο Αντ. Μαγουλάς Αντιπρόεδρος ΕΛΚΕΘΕ. Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλοί Έλληνες που εργάζονται στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Κομισιόν, Ευρωκοινοβούλιο, ΜΕΑ, κ.α.).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook