Σε ιδιαίτερα όμορφο κλίμα διεξήχθη στο ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής του Βενιζελείου η  εκδήλωση ενόψει του νέου διδακτικού έτους 2017-2018.

H εκδήλωση ξεκίνησε με την Διευθύντρια της σχολής κα  Χριστιάνα Κοτσώνη, η οποία αφου καλωσόρισε το ακροατήριο και τους νέους σπουδαστές,  παρουσίασε μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή ( δείτε την εδώ) των σχολών Βοηθών Νοσηλευτών και μια αναλυτική προσέγγιση της λειτουργίας των ΔΙΕΚ αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υποδιοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου, οι Διευθυντές της Ιατρικής και Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, συνάδελφοι και πλήθος σπουδαστών και κόσμου.

Κατά το χαιρετισμό τους όλοι εξήραν την πολύ σημαντική δουλεία που γίνεται στο ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής του Βενιζελείου και δεσμεύτηκαν για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας, για την απρόσκοπτη επίτευξη των λειτουργιών της αλλά και του σημαντικού έργου που επιτελεί. 

Τον κύκλο των χαιρετισμών ολοκλήρωσε η κ. Εφραίμογλου, εκπροσωπώντας τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ.

Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητικά η 1η Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) από την Υποδιοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης και τον Διοικητή Πα.Γ.Ν.Η.-Γ.Ν. «Βενιζέλειο», στην καταρτιζόμενη κ. Μαρία Σαλούστρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook