Η προπώληση συνεχίζεται για αυτούς που θα αγωνιστούν στον απόλυτο Στίβο Μάχης Survivorgame στα Χανιά

Χαμός αναμένεται να γίνει το άλλο Σάββατο 21 Οκτωβρίου, στον στίβο μάχης του χώρο του Survivorgame που έχει στηθεί στον χώρο του Aptera Beach Resort στα Χανιά

Πολλοί γνωστοί Χανιώτες καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι θα τρέξουν στον στίβο μάχης με στόχο τη συλλογή τροφίμων για το Κύτταρο Χαλέπας μπορεί όμως και οποισδήποτε άλλος επιθυμεί να λάβει μέρος σαν αγωνιζόμενος αρκεί να είναι άνω των 18 ετών. Γυναίκα ή άντρας, γυμνασμένος ή αγύμναστος, η εμπειρία είναι αυτή που θα μείνει  αξέχαστη στον τερματισμό και όχι ο χρόνος που θα κάνει ο καθένας.

Τα αγωνίσματα θα στηθούν στον χώρο του Aptera και δεν θα έχουν σχέση με τη θάλασσα.

Εκπλήξεις τελευταίας στιγμής

Οι δοκιμασίες θα είναι τελικά 11 και όχι 10 όπως είχαν ανακοινωθεί στην αρχή ενώ αναμένεται να δώσουν το “παρών” καλεσμένοι που… δεν θα τους περιμένετε!

Δηλώστε συμμετοχή εύκολα και γρήγορα στο Jay Jay’s Burger House που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, απέναντι από το γήπεδο Χανίων  ή  Online στο www.survivorgame.gr

Οι θεατές αντί εισιτηρίου θα παραδίδουν τρόφιμα στην είσοδο για το “Κύτταρο Χαλέπας”. Το 10% των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί υπέρ του “Ορίζοντα” και του “Make A Wish Ελλαδας”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook