Την ερχόμενη Κυριακή οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο 

Για πρώτη φορά, νέα άτομα σε ηλικία αλλά και σε ιδέες, καταθέτουν υποψηφιότητα για τις εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων, που θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή.

Μεταξύ αυτών ο Νικόλαος Καστρινάκης  του Αντωνίου, που μπορεί να είναι ο μικρότερος σε ηλικία μεταξύ των υποψηφίων, 30 ετών, αλλά με πολύχρονη εμπειρία καθώς από το 2007 ασχολείται  με την οικογενειακή επιχείρηση στην Αγία Μαρίνα «Ξενοδοχείο Ίσιδα»  αποσπώντας μέχρι σήμερα πολλά βραβεία στην κατηγορία του, από διάφορα ταξιδιωτικά πρακτορεία.  

Στη δεκαετή ενασχόληση του με τον τουρισμό, έδωσε μεγάλο βάρος στην  εφαρμογή και την πιστοποίηση των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας ευρωπαϊκών προτύπων που αποτελούν ζητούμενο στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις. Με τη λήψη των σημάτων ποιότητας ενίσχυσε  την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης του και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, με κύριο στόχο πάντα τη συνεχή αναβάθμιση και ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος.

Από το 2016 είναι αντιπρόεδρος στον Αναπτυξιακό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας «ΛΗΤΩΑ» που  σκοπό έχει την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής, των συνθηκών λειτουργίας των επιχειρήσεών της καθώς και των πολυάριθμων επισκεπτών της. Επίσης είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής στις «Γιορτές Ρόκκας» που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2013 κι έκτοτε ανανεώνουν το ετήσιο ραντεβού τους τις ημέρες της αυγουστιάτικης πανσελήνου με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ο Νίκος Καστρινάκης είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook