“Πλιάτσικο” στο εξοπλισμό της Ένωσης καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι – Παλιά η απόφαση της διοίκησς να πουληθούν οι δεξαμενές λέει ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Πεζών

Αναστάτωση στην Ένωση Πεζών επικράτησε το πρωι όταν δύο νταλίκες έεφτασαν στις εγκαταστάσεις για να παραλάβουν δεξαμενές.

Οι εργαζόμενοι αντέδρασαν έντονα κατεγγέλοντας πλιάτσικο στον εξοπλισμό της Ένωσης η οποία έχει υπαχθεί στο άρθρο 99 και κατά συνέπεια έχει παγώσει τις πληρωμές τις προς όλους.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΕΚΗ κ. Βοργιάς.

Οι εργαζόμενοι μπλόκαραν τη μεταφορά των δεξαμενών, καθώς όπως τόνισαν δεν θα επιτρέψουν η διοίκηση της Ένωσης Πεζών να ξεπουλά τον εξοπλισμό τη στιγμή που του έχει αφήσει απλήρωτους.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης τόνισε πως πρόκειται για παλιά αποφαση της διοίκησης, πριν δηλαδή η Ένωση Πεζών υπαχθεί στο άρθρο 99.

Μάλιστα ανέφερε πως πρόκειται για δύο παλιές δεξαμενές οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται και η αξία τους δεν ξεπερνά τα 6.000 – 7.000 ευρώ, και πως καλύτερο θα ήταν να πουληθούν πριν κατασταφούν από τη φθορά του χρόνου.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook