Στις 3 βασικές ενότητες word, excel, internet

Τη δυνατότητα  απόκτησης  της πιστοποίησης που αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο στις 3 βασικές ενότητες (word-excel-internet) παρέχει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

•Πρακτική εξάσκηση με 1 H/Y ανά μαθητή

•Ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή

•Καταξιωμένοι εισηγητές με μεγάλη εμπειρία

•42 ώρες εξάσκησης σε αίθουσα υπολογιστών

•Δυνατότητα κατ ιδίαν εξάσκησης και επιπλέον χρήσης των υπολογιστών

•Χαμηλά δίδακτρα εξέτασης που περιλαμβάνονται στην τιμή

•Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση

•Εγγυημένη επιτυχία που αγγίζει το 100%

•Αποκτήστε ένα βασικό εφόδιο για την αγορά εργασίας

Ενότητες Σεμιναρίου:

•Χρήση internet και outlook

•Word

•Excel

Βασικοί στόχοι του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να:

Να εκπαιδευτούν σε πέντε ενότητες γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες για την καθημερινότητά τους

Να γίνουν ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας

Να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης, τις οποίες θα διεξάγει το ΚΕΚ  σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills.

Οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση, η οποία μοριοδοτείται στον ΑΣΕΠ και στις αξιολογήσεις δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Το κόστος του προγράμματος: είναι 170€ ανά συμμετοχή και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος της εξέτασης, της επανεξέτασης και της πιστοποίησης σε όλες τις ενότητες συνολικά (τιμή σεμιναρίου χωρίς εξετάσεις 130€).

Χρόνος Διεξαγωγής: Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από 16/10/17 έως 06/11/17 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απογευματινές ώρες (17.00-22.00) και θα έχει συνολική διάρκεια 42 ώρες.

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγητές:

Νικόλαος Κούνουπας, σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στον θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.

Γιάννης Λιναρδάκης, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software,  έχει ασχοληθεί με το e-promotion και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730, e-mail: info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook