Ούτε δυο μήνες δεν κράτησε η άτυπη «εκεχειρία» μεταξύ των χούλιγκαν που έχουν αναστατώσει τον Πύργο με τις αιματηρές συγκρούσεις τους στο πλαίσιο της οπαδικής βεντέτας που έχουν ανοίξει. Άλλοι δυο νεαροί τραυματίστηκαν με μαχαίρια κατά την διάρκεια συμπλοκής, που ξεκίνησε μέσα σε νυχτερινό κέντρο στο Κατάκολο και συνεχίστηκε στους δρόμους!

Οι δύο ομάδες νεαρών συναντήθηκαν, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, τυχαία στο κέντρο διασκέδασης και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια μπροστά σε δεκάδες θαμώνες που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι! Ο καυγάς συνεχίστηκε και έξω από το μαγαζί, όπου «άστραψαν» τα μαχαίρια! Μέσα σε λίγα λεπτά, ένας 21χρονος και ένας 20χρονος κείτονταν στον δρόμο τραυματισμένοι από μαχαιριές!

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πύργου, όπου ο 21χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Ο δράστης του μαχαιρώματος διέφυγε, αλλά είναι γνωστός και σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση.

Οι ίδιοι νεαροί χούλιγκαν είχαν γίνει πρωταγωνιστές και άλλου αιματηρού επεισοδίου, στις 29 Ιουνίου σε κεντρικό σημείο του Πύργου, όπου δεκάδες κάτοικοι έγιναν άθελά τους αυτόπτες μάρτυρες μιας παρά λίγο φονικής συμπλοκής! Τότε, μια ομάδα άγνωστων νεαρών οπαδών του Παναθηναϊκού επιτέθηκε σε δυο νεαρούς φιλάθλους του Ολυμπιακού που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και άρχισαν να τους προπηλακίζουν. Ο ένας από τους επιτιθέμενους, μάλιστα, χτυπούσε αλύπητα με μια βαριά αλυσίδα στο κεφάλι τον έναν από τους επιβάτες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook