Ένα νέο τσιπουράδικο στα Χανιά που αλλάζει τα δεδομένα στη διασκέδαση. Φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική, με μόνο 13 ευρώ το άτομο!

Και αν αυτό δεν σας λέει κάτι, μια βόλτα στο γραφικό λιμανάκι της Νέας Χώρας θα σας λύσει την απορία.

Το τσιπουράδικο ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ, κάνει «πρεμιέρα» και ετοιμάζεται να αλλάξει τα δεδομένα για τη διασκέδαση και το φαγητό στα Χανιά.

Μια εναλλακτική και πρωτοποριακή πρόταση, στα πρότυπα των φημισμένων τσιπουράδικων του Βόλου, με μεγάλη ποικιλία από μεζέδες και φυσικά καλό ούζο, τσικουδιά και τσίπουρο.

Το σημαντικότερο όμως, δεν το είπαμε ακόμα…  Όσο φας… όσο πιείς, 13 ευρώ το άτομο (5 ευρώ τα παιδιά). Ναι, είναι αλήθεια. Όσο φας… όσο πιεις, 13 ευρώ το άτομο!

Μάλιστα, έχετε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μεζέδων, από κρεατικά μέχρι θαλασσινά, για κάθε γούστο. Κεφτεδάκια, λουκάνικα, ποικιλία ορεκτικών, λαχανικά σχάρας, μανιτάρια σχάρας, γευστικές σαλάτες, γαρίδες, χταποδάκι και άλλα πολλά.  Και γι’ αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω, υπάρχουν και τα κλασικά ατομικά πιάτα, όπως μπριζόλα, σουβλάκι.

Και τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή μεσημέρι, ζωντανή μουσική με παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια (από 30 Οκτωβρίου).

Ο καλύτερος τρόπος για να περάσει κάποιος όμορφα με την παρέα του και πάνω απ’ όλα οικονομικά.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κύριος Γιώργος Πουρνάρας, ιδιοκτήτης και με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης, «φτιάξαμε ένα πρωτόγνωρο χώρο για τα Χανιά, καταμεσής της κρίσης, ώστε να μπορεί να βγει κάποιος από το σπίτι του και να διασκεδάσει χωρίς να έχει άγχος αν θα πληρώσει κάτι παραπάνω. Και να μπορεί να το κάνει και μία και δύο φορές το μήνα και παραπάνω αν θέλει» και συνεχίζει λέγοντας «σ’ εμάς μπορεί να έρθει ο οικογενειάρχης, αλλά και ο νέος, ο φοιτητής με την παρέα του και να διασκεδάσουν, σαν παλιά».

Σ’ ένα όμορφο χώρο, φτιαγμένο εξολοκλήρου από πέτρα και με ζεστή ατμόσφαιρα, με το αναμμένο τζάκι το χειμώνα και με το βλέμμα στο όμορφο και γραφικό λιμανάκι της Νέας Χώρας.

Τσιπουράδικο ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ
Aκτή Παπανικολή 5 & Σκίνερ 62, Νέα Χώρα
Τηλ.: 2821 403161

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook