Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, στις 18:00, θα παρουσιαστεί στα Χανιά, από τις εκδόσεις ΚΕΡΚΥΡΑ με την υποστήριξη του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» το δίτομο έργο «Ἐπιτελῶν τὸ καθῆκον μου» του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Χρήστου Α. Σαρτζετάκη. 

Στην παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Σταύρος Σ. Νιάρχος» του Μεγάρου Μητροπολίτης «Ειρηναίος Γαλανάκης» στη Χαλέπα Χανίων, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Νικόλαος Παπαδάκης Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και ο Γιώργος Σταθάκης Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 

Ομιλητές θα είναι οι Κωνσταντίνος Μενουδάκος, Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων, επ. Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Θεόδωρος Φορτσάκης, Βουλευτής Επικρατείας, Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής και τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Παναγόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Αντώνης Βγόντζας, Δικηγόρος, πρ. Διευθυντής του Νομικού Γραφείου του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Αντώνης Δ. Παπαγιαννίδης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Economia. 

Περισσότερα από 50 χρόνια μετά την υπόθεση Λαμπράκη, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, ο Χρήστος Α. Σαρτζετάκης, βασικός πρωταγωνιστής των ημερών αλλά και οξύς παρατηρητής όλης εκείνης της εποχής, έρχεται με το «Ἐπιτελῶν τὸ καθῆκον μου», να δώσει την δική του κατάθεση για γεγονότα, παρασκήνια, κλίμα.

Εμβληματική φιγούρα του αγώνα για την Δημοκρατία, ο «ανακριτής της υπόθεσης» μιλάει και αποκαλύπτει στο βιβλίο-ντοκουμέντο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέρκυρα Α.Ε.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook