Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργο Α. Παπανδρέου, απέστειλε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Κινήματος, με αφορμή την βράβευσή του στο 19ο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης για την Ηγεσία (International Leadership Association-ILA), με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς της ILA, για το έργο του ως πολιτικός και Πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011.

Σημειώνεται ότι για το έργο του το 2010, το περιοδικό Foreign Policy τον ενέταξε μεταξύ των Top 100 Global Thinkers. Οι εμπειρίες του στις πρώτες γραμμές της κρίσης στην ευρωζώνη, είναι σημαντικές για την κατανόηση της Ευρώπης σήμερα και για τον συνεχιζόμενο αγώνα, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την οικοδόμηση πιο ανθρώπινων οικονομιών. Σήμερα, ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει να εργάζεται για τη συνέργεια των δημοκρατικών θεσμών, ώστε να αντιμετωπισθούν οι παγκόσμιες οικονομικο-κοινωνικές προκλήσεις που εμποδίζουν έναν δικαιότερο κόσμο.

Η επιστολή των μελών του Κινήματος Ηρακλείου έχει ως εξής:
 
ΠΡΟΣ: 
Γιώργο Α.Παπανδρέου
– Πρόεδρο Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών
– Πρόεδρο Σοσιαλιστικής Διεθνούς
 
Αγαπητέ Πρόεδρε, 
 
για την βράβευσή σας με το  Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς της ILA, σας ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια, καθώς αναγνωρίζεται επιτέλους το τιτάνιο έργο και η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης επί πρωθυπουργίας σας, την περίοδο 2009-2011, για να αυξήσει τη διαφάνεια και να μειώσει τη διαφθορά στην ελληνική διοίκηση, καθώς και για να εργαστεί για τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης και τις οικονομικές της επιπτώσεις στον ελληνικό λαό.

Είμαστε βέβαιοι ότι, ως ενεργός πολιτικός και πολίτης, θα συνεχίσετε να υπηρετείτε με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια το κοινό συμφέρον και να δίνετε το φωτεινό παράδειγμα προς όσους βρίσκονται σε θέση εξουσίας για να επιλέγουν θαρραλέες αποφάσεις όταν οι ανάγκες το απαιτούν προς όφελος των πολλών.
 
Ο αγώνας σε αυτή τη δύσκολη εποχή συνεχίζεται και είμαστε σίγουροι ότι μόνο μέσα από τις  αρχές και τις αξίες της σοσιαλδημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της πολιτικής οικολογίας μπορούμε να τα καταφέρουμε.
 
Με συντροφικούς χαιρετισμούς,
Εκ μέρους του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Ηρακλείου
Ο Συντονιστής,
Στρατάκης Χρήστος

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook