Eπίσκεψη  Δημοτικής Αρχής σε έργα στη ΔΕ Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκη, συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών  κ. Αννα Κακαβελάκη και υπηρεσιακά στελέχη, έκανε επιθεώρηση τις προηγούμενες ημέρες  σε εκτελούμενα έργα της Δημοτικής Ενότητα Κολυμβαρίου. 

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Παιδικό Σταθμό Καμισιανών της ΔΕ Κολυμβαρίου, όπου ενημερώθηκε για τα έργα που αφορούν την ανάπλαση του αύλειου χώρου του παιδικού σταθμού,καθώς και τη διαμόρφωση χώρου για το ασφαλές παιχνίδι των μικρών παιδιών.

Το επόμενο διάστημα το έργο αναμένεται να παραδοθεί σε χρήση.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Γήπεδο Κολυμβαρίου, όπου έχει ολοκληρωθεί πλήρως η αναβάθμιση  του αθλητικού χώρου, με την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα. Επίσης προσδιορίσθηκαν από τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας  τα Τεχνικά Έργα που θα γίνουν στον εξωτερικό χώρο του Γηπέδου, προκειμένου να ολοκληρωθεί μια σειρά παρεμβάσεων και έργων που έχουν ξεκινήση στο Αθλητικό Κέντρο Κολυμβαρίου, ώστε αυτό να είναι πλήρες λειτουργικό για τους αθλητές της περιοχής.

Στην  επίβλεψη αυτή παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος της ΔΕ Κολυμβαρίου κ.Ιωάννης Μαλακωνάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της εν λόγω περιοχής κ. Χρήστος Αρχοντάκης, κ.Πολυχρόνης Σημαντηράκης, κ.Εμμανουήλ Μπουρδάκης και οι Πρόεδροι ΤΚ.Καμισιανών κ.Περικλής Μακράκης και Τ.Κ.Κολυμβαρίου κ.Μιχαήλ Πετράκης και τέλος οι εργολάβοι των ανωτέρω έργων.  

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook