Με χαμηλούς τόνους και με πρώτο μέλημα τους την παραμονή στην κατηγορία η ομάδα μπάσκετ του Εργοτέλη ξεκίνησε την Δευτέρα το βράδυ την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Το ραντεβού με τους παίκτες το είχε δώσει η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση στην ιστορική έδρα του Εργοτέλη το Μαρτινέγκο και στην πρώτη της ομάδας αυτοί που ξεχώρισαν με την παρουσία τους ήταν τα πέντε νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Άρη Χαριτάκη, Γιώργου Βαρνάβα, Σπύρου Γρύλλη, Αντώνη Γρύλλη και Γιάννη Φλιάτη. 
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό στους παίκτες μίλησαν για τη νέα χρονιά τόσο ο παλιός πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Βασιλειάδης όσο και ο αντικαταστάτης του Βαγγέλης Γιαννουλάκης καθώς και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μακράκης που ευχήθηκε να έχουν μια καλή χρονιά στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής επισημαίνοντας στους παίκτες του ότι «Πρέπει να έχετε υπομονή θετική σκέψη. Μπαίνουμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και χρειάζεται προσπάθεια στο 100% για να τα καταφέρουμε. Ο Εργοτέλης είναι ενιαίος και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στον αθλητισμό δεν έχει μόνο σημασία το αποτέλεσμα έχει σημασία το τι προσπάθεια έκανες και το πώς σε είδαν οι άλλοι απ΄έξω». 
Στη συνέχεια ακολούθησε ένα ξεμούδιασμα για τους παίκτες υπό τις οδηγίες του βοηθού του Γιώργου Μακράκη Αλέξη Χριστοδούλου. 
Σε ότι έχει να κάνει καθαρά με το κομμάτι της προετοιμασία αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με εξετάσεις και εργομετρικά τεστ για τους παίκτες του Γ. Μακράκη που από την επόμενη εβδομάδα θα μπουν στην διαδικασία των προπονήσεων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook