Η AirBnB έχει ένα που μπορείτε να νοικιάσετε!

Στην Τζόρτζια του αμερικανικού Νότου κάποιος έφτιαξε ένα δεντρόσπιτο στον κήπο του και έγινε αμέσως ακαταμάχητο στην πλατφόρμα της AirBnB.

Εξαιτίας μάλιστα του χαμού που έγινε με το συγκεκριμένο κατάλυμα, το δεντρόσπιτο σκαρφάλωσε αμέσως στην κορυφή των wishlists των χρηστών της εφαρμογής, στα μέρη που θέλει ο καθένας να επισκεφτεί δηλαδή.

Ακόμα εντυπωσιακότερο είναι ίσως το γεγονός πως το ταπεινό δεντρόσπιτο έριξε από τις πρώτες θέσεις πολυτελείς κατοικίες, όπως ιδιωτικά νησάκια γεμάτα με αξιολάτρευτα κουτάβια, και ρομαντικότατα σπίτια με άρωμα από τα παλιά.

Ο ιδιοκτήτης Peter Bahouth εργαζόταν για χρόνια στην Greenpeace και όπως είπε στο «Today», αρχικά δεν πίστευε πως ήταν καλή ιδέα να βγάλει το δεντρόσπιτό του στην AirBnB. Όταν κάλεσε ωστόσο κάποιους φίλους να μείνουν εκεί, εντυπωσιάστηκαν και εκείνοι και αυτός με την αντίδρασή τους, κι έτσι ξεκίνησαν όλα.

Θα το βρείτε ως Secluded Intown Treehouse, αν και πια είναι στα δημοφιλή καταλύματα της εφαρμογής και το ξέρουν όλοι. Τόσοι πολλοί που είναι κλεισμένο μέχρι και τον Μάιο του 2018!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook