Από τον ρόλο του καπνοβιομηχανου στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη, έγινε φωτογράφος της ταινίας – Αύριο η έκθεση από φωτογραφίες της νέας ταινίας του Βούλγαρη στα Χανιά.

Πού να το ήξερε ο Μανώλης Μαυράκης, όταν πήρε τον  ρόλο του καπνοβιομήχανου στην νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη, ότι οι 4 νομοί της Κρήτης θα φιλοξενούσαν έκθεση με τις ερασιτεχνικές του φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο Μανώλης Μαυράκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι βρέθηκε εντελώς τυχαία στο κάστινγκ της ταινίας “Το Τελευταίο Σημείωμα”. Ο κ.Μαυράκης πήρε τον ονομαστικό ρόλο του καπνοβιομήχανου, ωστόσο φαίνεται η αγάπη του για φωτογραφία ξεπερνά αυτή του θεάτρου.

“Ζήτησα να βγάλω ορισμένες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τις αρχικές απαντήσεις να είναι αποθαρρυντικές”. Τελικά μετά από επιμονή του, στα διαλλείματα της ταινίας του επέτρεψαν να βγάλει φωτογραφίες, που ήταν περίπου 300 στον αριθμό.

Μια ημέρα αργότερα ο κ.Μαυράκης έδειξε τις φωτογραφίες στην γυναίκα του καμεραμάν και του Παντελή Βούλγαρη, οι οποίες έμειναν κάτι από περισσότερο εντυπωσιασμένες, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μετατραπεί από ηθοποιό σε φωτογράφο της ταινίας.

“Ορισμένες φορές ξεχνούσα τον ρόλο μου και έμπαινα μπροστά στην κάμερα, καμιά φορά καταστρέφοντας και την σκηνή ” λέει χαριτολογώντας.

Σχολιάζοντας την ταινία τόνισε ότι πρόκειται για ένα υπέροχο έργο ενώ για τον ίδιο ήταν μια απίστευτη εμπειρία η όλη συμμετοχή του.

Η πρώτη προβολή του έργου θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο.

Η Έκθεση φωτογραφίας από τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του Παντελή Βoύλγαρη, «Το τελευταίο σημείωμα», με υλικό «μπροστά και πίσω από τις κάμερες» θα φιλοξενηθεί στα Χανιά την Τετάρτη 18/10/2017 στο Φιλολογικό Σύλλογο «Χρυσόστομο».

Στην σημερινή συνέντευξη τύπου αναφορικά με την έκθεση φωτογραφιών, παρευρέθηκε και ο κ.Σταυρουλάκης Παναγιώτης από τον πολιτιστικό σύλλογο Καντάνου, που ανέφερε ότι σαν σύλλογος βρέθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας δηλώνοντας βέβαιως για μια ταινία που θα εντυπωσιάσει τους θεατές. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα έργο που αναφέρεται σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας. “Το θέμα του έργου κινηματογραφικά και τηλεοπτικά δεν το έχει προβάλει κανένας άλλος. Είναι τιμή μας που η πρώτη προβολή θα γίνει στα Χανιά.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook