Λένε πως η τύχη ευνοεί τους συνεπείς, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του 68χρονου Jimmie Smith, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 24,1 εκατομμυρίων δολαρίων στο τζακ ποτ, αφού βρήκε τυχαία -ναι, καλά διαβάσατε- μέσα στην τσέπη του πουκαμίσου του ένα ξεχασμένο λαχείο.

Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και ο Smith είχε στο σπίτι του ξεχασμένα χαρτιά, αποδείξεις και επιστολές που δεν είχε τύχει ποτέ να πετάξει. Τα λαχεία που κατά καιρούς αγόραζε τα κρατούσε κυρίως στις τσέπες του, ενώ ποτέ δεν έμπαινε στον κόπο να τα ελέγξει.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως το «χρυσό εισιτήριο» αξίας 24,1 εκατομμυρίων θα έληγε σε δύο ημέρες αφότου το εντόπισε ο Smith. Να σημειωθεί ωστόσο πως η Λοταρία της Νέας Υόρκης επιτρέπει στους νικητές να διεκδικήσουν το βραβείο τους ακόμα και δώδεκα μήνες αφότου ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Η Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών της Νέας Υόρκης ήξερε πως το λαχείο είχε ιδιοκτήτη και πως αυτός βρίσκεται κάπου στην πόλη, γι’ αυτό και άρχισε να τον αναζητά μέσω twitter.

Ο Smith τυχαία άκουσε κάπου την ιστορία και έτσι αποφάσισε να ψάξει όλα τα ξεχασμένα χαρτιά του. Η χαρά του όταν συνειδητοποίησε πως ήταν ο νικητής δεν περιγράφεται!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook