Όσοι γονείς – μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Πλατανιά – επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο, καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Ο Δήμος Πλατανιά και το Κέντρο Κοινότητας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσουν για την συμβουλευτική υποστήριξη γονέων/οικογενειών που κατοικούν μόνιμα στο Δήμο Πλατανιά, προχωρούν στην υλοποίηση ενός καινοτόμου εργαστηρίου δεξιοτήτων για γονείς υπό τον τίτλο «Εργαστήριο του Αποτελεσματικού Γονέα: Επικοινωνία-Ενσυναίσθηση-Ενεργητική Ακρόαση».

Το εν λόγω Εργαστήριο – το οποίο ακολουθεί το μοντέλο του Dr. Thomas Gordon – απευθύνεται σε γονείς με παιδιά Δημοτικού 6-12 χρονών και έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας ουσιαστικής και αρμονικής σχέσης μεταξύ γονέα-παιδιού, ώστε τα αναπόφευκτα προβλήματα της ζωής να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και πολιτισμένα, μέσα από την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, βιωματικές ασκήσεις, και μοίρασμα στην ομάδα.

Το «Εργαστήριο του Αποτελεσματικού Γονέα» θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη πρωί (ώρα: 09.00-11.30 πμ) και για έξι συνολικά εβδομάδες (τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο) στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά, με το πρώτο εργαστήριο/σεμινάριο να υλοποιείται την Τρίτη 7 Νοεμβρίου. Εμψυχωτής/Εισηγητής στο πρόγραμμα θα είναι η κα. Μαρκογιαννάκη Αννέτα, Ψυχολόγος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσοι γονείς – μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Πλατανιά – επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ως άνω εργαστήριο, καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας στο δημοτικό κατάστημα (πρ. Δημαρχείο) Αλικιανού, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση (παρέχεται από την υπηρεσία).

Λόγω της βιωματικής φύσεως του εργαστηρίου και του μικρού αριθμού συμμετεχόντων που αυτή συνεπάγεται (15 θέσεις), θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω εργαστήριο, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ.: 28213 41033/41040 (Δευτέρα– Παρασκευή / ώρα 10.00–14.00) ή στο email: [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook