Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Χανίων την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χανίων, Δημήτριος Μπατάκης και ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας Κωνσταντίνος Ζήσης

 “Ο κύριος Παπαδάκης, πρώην Πρόεδρος του ΕΚΑΠΤΥ (Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία) και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την Πρόεδρο του ΕΟΦ, Κατερίνα Αντωνίου και τον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό ότι τι με την παρότρυνση της πρώτης και με την ανοχή του δεύτερου, πιεζόταν να δεχθεί, να συνεργήσει και να συγκαλύψει «έκνομες» ενέργειες, από κατάχρηση κονδυλίων ΕΣΠΑ, έως την έκδοση πλαστών και παραποιημένων πιστοποιητικών προς τουρκικές εταιρείες.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κύριος Παπαδάκης υπήρξε και στενός συνεργάτης του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κυρίου Πολάκη. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι ευνόητο, βγάζει στην επιφάνεια σοβαρά ζητήματα που πρέπει να διαλευκανθούν. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας φαίνεται ότι πιάστηκε στα πράσα!

Η δικαιοσύνη και το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας έχει γνώση πλέον του ζητήματος και αναμένουμε με έντονο ενδιαφέρον τις ενέργειες τους για αυτές τις σοβαρότατες καταγγελίες.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook