Με τρία μετάλλια, εκ των οποίων τα δύο χρυσά και το ένα ασημένιο, επέστρεψε η 9μελής αποστολή του ΑΣ Κρήτες από το 8ο αγωνιστικό φεστιβάλ kim & liu.

Συγκεκριμένα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Μανωλία Τσουπάκη, Στέφανος Βουτάς και ασημένιο η Γεωργία Τζανίδη.

Η ενημέρωση από τον ΑΣ Κρήτες αναφέρει τα εξής:

Με 2 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε η 9μελής αποστολή του Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ από το 8ο αγωνιστικό φεστιβάλ kim & liu που διοργάνωσε η ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.) υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (WTE), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) και διεξήχθη στην Αθήνα στο ολυμπιακό στάδιο των Άνω Λιοσίων το 3ήμερο 13-14-15 Οκτωβρίου με την συμμετοχή 1500 αθλητών.

Για τον Α.Σ. ΚΡΗΤΕΣ την 1η θέση στη κατηγορία τους κατέκτησαν οι Τσουπάκη Μανωλία και Βουτάς Στέφανος και την 2η θέση η Τζανίδη Γεωργία. 

Ο προπονητής του συλλόγου Κανταρας Νίκος δήλωσε πως: “ήταν ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου, παρόλο το μικρό των ηλικιών, γεγονός που δείχνει το επίπεδο που έχει το Ταεκβοντό σαν ολυμπιακό αγώνισμα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους- μιας και σχεδόν όλοι κατάφεραν να κάνουν από έναν νικηφόρο αγώνα- και συνεχίζουμε την σκληρή “δουλειά”, γιατί όλοι ανεξαρτήτως αποτελέσματος έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook