Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα στο προεδρείο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, την Τρίτη (17/10).

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ: Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για το προεδρείο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη στο γραφείο του. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική για το Ναυτικό Ομιλο και τους αθλητές του.

Η Πρόεδρος Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη, ο Αντιπρόεδρος, Σπύρος Μαραγκουδάκης και η Γενική Γραμματέας, Λία Κρασαδάκη, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν με προσοχή τον υφυπουργό, στον οποίο έθεσαν υπόψη το ζήτημα της 12μηνης λειτουργίας του Κολυμβητηρίου Χανίων,

Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν, ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι θα διερευνήσει τη δυνατότητα επιχορήγησης σε σχέση με τις ανάγκες πετρελαίου για το 2017 και πως θα είναι σε θέση να δώσει απάντηση εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Για το νέο έτος (2018), τονίστηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ της ΓΓΑ και του Ν.Ο. Χανίων με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της εγκατάστασης κατά τη διάρκεια και των 12 μηνών. Οι σχετικές συζητήσεις συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα ενώ, μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιούνται μέσω τηλεδιασκέψεων.

Ακόμα, οι δύο πλευρές είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν τα θέματα που αντιμετωπίζει η εγκατάσταση και πώς θα μπορούσαν στην πορεία του χρόνου ν’ αντιμετωπιστούν. Επίσης και από τις δύο πλευρές εκφράστηκε η ικανοποίηση για την μελλοντική αποκατάσταση και λειτουργία του Κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι, όπου σημειώθηκε ότι θα είναι επωφελής για τον αθλητισμό της πόλης σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη λειτουργία του Κολυμβητηρίου στη Νέα Χώρα.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook