Ως ημερομηνία εκλογών ορίζεται η 1η Νοεμβρίου 2017 από ώρα 10:00 έως 12:00 η Γενική συνέλευση και οι εκλογές από 12:00 έως 18:00 στα γραφεία του συλλόγου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κύδων μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου που ολοκλήρωσε την τριετή του θητεία, καλεί τα μέλη του όπως παρευρεθούν σε έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα τον απολογισμό του υπάρχοντος Δ. Σ., την απαλλαγή από τις ευθύνες του, την εκλογή εφορευτικής επιτροπής και νέου Δ. Σ. του συλλόγου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία  Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων Νομού Χανίων «ΑΠΤΕΡΑ».

Ως ημερομηνία εκλογών ορίζεται η 1η Νοεμβρίου 2017 από ώρα 10:00 έως 12:00 η Γενική συνέλευση και οι εκλογές από 12:00 έως 18:00 στα γραφεία του συλλόγου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων . 

Τα μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να είναι υποψήφια για την κατάληψη θέσης στα προαναφερθέντα όργανα, οφείλουν να υποβάλουν έγγραφη αίτηση έως πέντε (5) ημέρες προ των εκλογών, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, απευθυνόμενη προς το Δ. Σ. το οποίο αφού ελέγξει τα ονόματα των υποψηφίων και διαπιστώσει ότι συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα από το νόμο και το καταστατικό προσόντα, προβαίνει στην ανακήρυξή τους, με απόφασή του που λαμβάνει σε συνεδρίασή του (άρθρο 14 παρ. 2β.  του καταστατικού).  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook