Γεννήθηκε πριν 24 χρόνια σε έναν καταυλισμό Σύρων προσφύγων, όμως, σήμερα ζει στο Λος Άντζελες. Η Βίβιαν Νούρι έχει γίνει γνωστή στο Χόλιγουντ για τα τραγούδια που ερμηνεύει για ταινίες, με πιο πρόσφατη το Daddy’s Home 2.

Όμως η ζωή της δεν ήταν πάντα εύκολη.

Όπως εξηγεί στο Unilad η 27χρονη αδερφή της, Τζένιφερ, πριν γεννηθεί η Βίβιαν, μια βόμβα κατέστρεψε το σπίτι της οικογένειας στο Ιράκ με αποτέλεσμα η ζωή της να αλλάξει για πάντα.

Η μητέρα της αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την περιοχή μαζί με τις δύο κόρες της και να φύγει για το Ιράν. Η διαδρομή ήταν πάρα πολύ δύσκολη, καθώς διέσχισαν χιονισμένα βουνά και δύσβατους δρόμους με τα πόδια. Η Βίβιαν ήταν τότε επτά μηνών.

Αφού έφτασε στο Ιράν, η οικογένεια εγκαταστάθηκε σε έναν καταυλισμό Σύρων προσφύγων, όπου έμεναν σε μια σκηνή κι αναγκάζονταν να περπατούν ώρες ολόκληρες για να πάρουν νερό.

Τα βάσανά τους τελείωσαν το 1995 όταν η Νέα Ζηλανδία τους χορήγησε άσυλο. Εκεί η Βίβαν ξεκίνησε να τραγουδά, ήδη από πολύ μικρή ηλικία.

Η μεγάλη της ευκαιρία ήρθε όταν ένα στέλεχος της Paramount της τηλεφώνησε για να της προτείνει να τραγουδήσει σε μια ταινία της εταιρείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook