Στις εργασίες της 51ης συνέλευσης του φορέα των Λιμένων της Μεσογείου για την κρουαζιέρα «Med Cruise», που πραγματοποιήθηκε στην Τουλόν της Γαλλίας από 11 έως 14 Οκτωβρίου 2017 συμμετείχε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, κος Απόλλων Φιλιππής.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Προέδρου και των Μελών του Δ.Σ., της Med Cruise, όπου ανέδειξαν Πρόεδρο τον Ισπανό Airam Diaz Pastor από το λιμάνι της Τενερίφης. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Med Cruise εξελέγησαν στο ΔΣ εκπρόσωποι τριών ελληνικών λιμένων, του Πειραιά, της Κέρκυρας και του Βόλου. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, είχε σειρά εποικοδομητικών επαφών με εκπροσώπους των εταιρειών για την προώθηση της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων παρουσιάστηκαν οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για το λιμάνι μέσω των εγκαταστάσεων του νέου Επιβατικού Σταθμού στην προβλήτα IV – V, που συνδράμει τα μέγιστα στην προσέλκυση κρουαζιέρας και κυρίως στην περαιτέρω ανάδειξη του λιμένα Ηρακλείου ως homeport. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook