Συνελήφθη, καθώς εμφανίζεται σε βίντεο να φορά μόνο πουκάμισο και εσώρουχα, ενώ στο χώρο υπάρχουν και άλλα άτομα – Η δικαστική έρευνα έχει επιβεβαιώσει τις σεξουαλικές της σχέσεις με 14χρονο μαθητή της

Παντρεμένη δασκάλα στην Καλιφόρνια κατηγορείται για σεξουαλικές σχέσεις με 14χρονο μαθητή της και μάλιστα φαίνεται πως συμμετείχαν και σε «τρίο»!

Η 32χρονη Σαμάνθα Κιόττα (Samantha Ciotta) συνελήφθη τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από αναφορές ότι εμφανίζεται σε βίντεο που ανέβασε αγόρι στο Snapchat και στο οποίο φαίνεται να φορά μόνο πουκάμισο και εσώρουχα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την δικαστική έρευνα, σύμφωνα με την Daily Mail. Η 32χρονη ήταν καθηγήτριά του στο Γυμνάσιο Beaumont στην πόλη Beaumont της Καλιφόρνια.

Επίσης, η αστυνομία έχει εκφράσει φόβους ότι μπορεί να είχε ανάρμοστες σχέσεις και με περισσότερους μαθητές, καθώς και άλλα άτομα απεικονίζονται στο βίντεο. Γι’ αυτό, μπορεί να αντιμετωπίσει και πρόσθετες κατηγορίες. 

Η 32χρονη Σαμάνθα Κιόττα

Αρχικά, τον περασμένο Αύγουστο συμμαθητής του 14χρονου ισχυρίστηκε ότι είδε ένα βίντεο που πόσταρε το αγόρι στο Snapchat όπου φαίνεται η 32χρονη, καθώς και άλλα άτομα. Ο συμμαθητής ρώτησε τον 14χρονο αν η γυναίκα στο βίντεο ήταν «κυρία Κιόττα» και αυτός, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, απάντησε: «Ναι… φίλε, κάνω σεξ με… (Κιόττα) και κάνουμε τρίο τις τελευταίες δύο εβδομάδες (στο σπίτι της)». Τα έγγραφα δεν έδειξαν αν συμμετείχαν άλλοι μαθητές ή ενήλικα άτομα.

Στη συνέχεια, ο συμμαθητής του 14χρονου πληροφόρησε έναν ενήλικα για την απάντηση του παιδιού και άμεσα αυτός ενημέρωσε την Υπηρεσία Προστασίας Παιδιού. 

Η 32χρονη δασκάλα με τον γιο της

Η Κιόττα συνελήφθη και η αστυνομία έβγαλε ένταλμα έρευνας για το σπίτι της. Στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκαν ένα σκισμένο σημείωμα που απευθυνόταν στον σύζυγό της, στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς τη σχέση της με το αγόρι. Ο  σύζυγος της δασκάλας έχει υποβάλλει αίτηση διαζυγίου και τώρα έχει την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών της.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, η Κιόττα ενδιαφέρθηκε για το αγόρι το 2015.

Η μητέρα του 14χρονου είναι νεκρή και ο πατέρας του είναι στη φυλακή. Ένας συγγενής που το φροντίζει, δήλωσε ότι η Κιόττα περιέγραφε τον εαυτό της ως ο μέντοράς του. Η 32χρονη έστελνε μέιλ στον συγγενή του αγοριού, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του βελτιωνόταν και, αρχικά, ο συγγενής είπε ότι την εμπιστευόταν ως δασκάλα του.

Σύντομα όμως το παιδί άρχισε να φτάνει στο σπίτι με ακριβά ρούχα και νέες συσκευές τεχνολογίας, πράγματα που οι συγγενείς του 14χρονου είπαν ότι του τα αγόρασε η δασκάλα μαζί με τον σύζυγό της. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο ποιος φροντίζει το αγόρι, καθώς ο συγγενής του έχει κατηγορηθεί για παραμέληση ανηλίκου. 

Η Κιόττα έχει βγει από την φυλακή, αφού πλήρωσε εγγύηση και και περιμένει τη δίκη της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook