Να βγει το ΣΔΟΕ και να μας πει τι υποθέσεις είχε στα χέρια του το παιδί, ήταν η κραυγή απόγνωσης του σοκαρισμένου άντρα – Ήταν διαμάντι το παιδί μου, είπε

Στις υποθέσεις που χειριζόταν το παιδί του, στο πλαίσιο της εργασίας της στο δικαστικό σώμα του ΣΔΟΕ, εντοπίζει το κίνητρο της δολοφονίας που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια, ο πατέρας της άτυχης 32χρονης. 

Ο χαροκαμένος πατέρας, που ορκίστηκε εκδίκηση, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 με οργή για τον άδικο χαμό του παιδιού του, που όπως είπε έγινε σε κεντρικό σημείο και άρα επρόκειτο για σχεδιασμένη δολοφονία, από κάποιον που είχε πάει εκεί με σκοπό να δολοφονήσει την κοπέλα. Την μαχαίρωσε πισώπλατα, είπε ο ίδιος και επέμεινε στο ότι θα πρέπει να διερευνηθούν και να δημοσιοποιηθούν όλες οι υποθέσεις που χειριζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής η 32χρονη κόρη του. 

Έπρεπε να την προστατεύουν, είπε ακόμα, προσθέτοντας πως αν ήξερε πως το παιδί του χειριζόταν κάποια «περίεργη» υπόθεση, δεν θα την άφηνε από τα μάτια του. 

Όπως είπε, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο δολοφόνος κυνήγησε την κοπέλα απέξω μέσα στο νεκροταφείο, ούτε πώς διέφυγε μετά, αλλά, τόνισε, πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο, σε ώρα με μεγάλη κίνηση και άρα δεν δικαιολογείται κανένα «σκοτεινό σημείο» στην υπόθεση. 

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Α. Γερακούδη, διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά, όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα. «Πολύ καλό κορίτσι, με σπουδές, φιλική με όλους, συνάδελφος από τις λίγες, χωρίς πρόβλημα κανένα», ήταν τα λόγια της, τονίζοντας ότι «σήμερα μας λείπει σε όλους μας η Δώρα».

Όταν ρωτήθηκε πάντως για τις υποθέσεις που χειριζόταν, αρνήθηκε να απαντήσει: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι άλλο, σας μίλησα για την Δώρα, αυτό έχει σημασία σήμερα, μας λείπει σε όλους μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook