Με αφορμή την εορτή του του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας

Με αφορμή την εορτή του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας στις 20 Οκτωβρίου, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και Ρεθύμνης, πραγματοποίησαν εθελοντικές συγκεντρώσεις τροφίωμων, τα οποία προσφέρθηκαν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, στην “Μαργουνίου” στα Χανιά.

Το παρών έδωσαν εκεί ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Κρήτης, Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο αναπληρωτής γενικός Αδαμ Παραδεισανός και ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Γιώργος Λυμπινάκης.

“Πέρα από την πάταξη της εγκληματικότητας, η αστυνομία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με τέτοιες πράξεις” ανέφερε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτη, Κωνσταντίνος Λαγουδάκης Λαγουδάκης

Η ψυχολόγος Ειρήνη Μαρκουλάκη από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Χανίων ευχαρίστησε ολόκληρη την αστυνομική διεύθυνση της περιφέρειας Κρήτης.

Η κ.Μαρκουλάκη τόνισε ότι από τα τρόφιμα που έχουν συγκεντρωθεί το τελευταίο εξάμηνο έχουν βοηθηθεί περίπου 240 οικογένειες σε Χανιά και Ρέθυμνο.

“Με αυτά τα τρόφιμα θα γεμίσουμε ξανά τα ράφια μας και να τα μοιράσουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη, οτι μας προσφέρει κάποιος από μικρό ή κάτι μεγάλο, για εμάς είναι σημαντικο.”  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook