Μόλις τον περασμένο Μάιο ο άτυχος νέος είχε σκοτωθεί σε εργατικό δυστύχημα στην περιοχή της Παναγοπούλας Πατρών

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες και οι συνθήκες δολοφονίας της άτυχης 32χρονης κοπέλας στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια, που δέχτηκε δεκατέσσερις μαχαιριές από άγνωστο άτομο το απόγευμα της Τετάρτης. 

Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη επισκεπτόταν συχνά το Β’ νεκροταφείο, καθώς εκεί βρίσκεται ο τάφος του φίλου της, που σκοτώθηκε τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα με γερανό. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ιερέας του ναού του κοιμητηρίου, πατέρας Θεόδωρος, τον πρώτο καιρό η ίδια του είχε εκμυστηρευτεί πως αισθανόταν πολύ άσχημα και εκείνος την είχε συμβουλεύσει να επισκεφτεί κάποιον γιατρό, πράγμα που είχε κάνει. 

Η άτυχη Δώρα σε παλαιότερη φωτογραφία 

Όπως φαίνεται η νεαρή εφοριακός, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον θάνατο του 33χρονου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος μόλις τον περασμένο Μάιο, έχασε την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στην περιοχή της Παναγοπούλας Πατρών.

Ο φίλος της, Γιάννης Καυκιάς, το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν 

Ο 33χρονος εργάτης ιδιωτικής εταιρίας, καταπλακώθηκε από τόνους σίδερου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του 194ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού Πατρών – Κορίνθου, κοντά στην Παναγοπούλα, στο σημείο όπου εκτελούνται τα έργα για την κατασκευή της σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής του νέου σιδηροδρόμου Ροδοδάφνη Ψαθόπυργος.

Το εργατικό δυστύχημα συνέβη όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αυτός έπεσε πάνω στον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο άτυχος Γιάννης Καυκιάς, καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας, όμως η οικογένειά του ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα, ενώ είχε έναν ακόμα μικρότερο σε ηλικία αδελφό.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook