Προς βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

Συνέχεια στον πόλεμο ανακοινώσεων που ξεκίνησε με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την έκτακτη χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο δήμος Βιάννου και την “πατρότητα “της πρωτοβουλίας, με τον ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου να απαντά με σκληρή ανακοίνωση.

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου δίνει συνέχεια στην κόντρα με μια καυστική ανακοίνωση

««Επιχειρώντας να καλύψουν τις δυσλειτουργίες στους κόλπους τους ΣΥΡΙΖΑ από κοινού η τοπική ΝΕ και οι Βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ προέβησαν σε δήλωση- απάντηση προς τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου επιχειρώντας να μας πείσουν πως συνεργάζονται δήθεν άψογα, για το καλό του τόπου.
Δώστε στα παιδιά μια πετσέτα να σκουπίσουν τον ιδρώτα τους.

Δε θα ασχοληθούμε με το να τους θυμίσουμε τις δεκάδες προσωπικές κωλοτούμπες. Είναι, όμως, τουλάχιστον φαιδρό να μιλούν για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης οι μαέστροι της προπαγάνδας.

Αυτοί που ενόψει της επιβολής 1,9 δισ. νέων μέτρων όπως φαίνεται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού, θυμούνται την ευαισθησία τους για τους διεμφυλικούς, το νομοσχέδιο-πρόφαση για το δομημένο περιβάλλον, την νομιμοποίηση της κάνναβης και τόσα άλλα. 

Αυτοί που έχουν φορτώσει μέχρι τέλος του έτους με 4.500€ το κάθε νοικοκυριό.

Αυτοί που έχουν 300.000 συντάξεις σε εκκρεμότητα.

Αυτοί που έχουν καταντήσει τους θεσμούς εργαλείο αυτοπροβολής και εξυπηρέτησης των μικροπολιτικών τους συμφερόντων.

Ο καθένας θυμάται τις κωλοτούμπες τους και τις θυμάται καλύτερα ολόκληρη η κοινωνία του Ηρακλείου, που τις έχει πληρώσει ακριβά.

Μη μας πουλούν, λοιπόν, δήθεν κοινωνικούς αγώνες αυτοί που τη μία μέρα υμνούν τον Κάστρο και την άλλη μέρα «γλύφουν» τον Τραμπ. 

Τη μία μέρα διαδηλώνουν κατά της Αμερικής και την άλλη πλέκουν το εγκώμιο του Προέδρου Τραμπ.

Τη μία μέρα ο Καμμένος μιλά για βοήθεια 4 δις από τις ΗΠΑ και την άλλη μέρα ανακοινώνουν τη συμφωνία αναβάθμισης των ελληνικών F16 ύψους 2.4 δις.

Ας ετοιμαστούν τώρα να ψηφίσουν τα νέα μέτρα των 1,9 δισ. του νέου προϋπολογισμού, οι αριστεροί της πεντάρας και ο Πρωθυπουργός των φόρων.
Ένα ερώτημα μόνο: Λίγο φιλότιμο δεν έχετε;».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook