Αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 19/10/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στις εργασίες ανακατασκευής της οδού Ν. Καζαντζάκη, που είναι σε εξέλιξη, στην περιοχή του Βαμβακόπουλου.

Τον Δήμαρχο Χανίων συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι, Γιώργος Ξανθουδάκης, και Γιώργος Φραγγεδάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαμβακοπούλου, Σ. Φανδριδάκης, και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας οι εργασίες αφορούν τη συντήρηση και την επισκευή οδικού τμήματος, περίπου 1.300 μ., το οποίο παρουσίαζε πολλά προβλήματα, είτε λόγω παλαιότητας, είτε από επεμβάσεις διέλευσης δικτύων άλλων Οργανισμών. 

“Με το έργο αυτό, αρχικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, που καλύπτεται από ιδίους πόρους του Δήμου μας, ανταποκρινόμαστε σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και όσων χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο για τις μετακινήσεις τους. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σύντομα, ενώ στόχος μας είναι σε συνεργασία με την Περιφέρεια, στην οποία ανήκει το μεγαλύτερο μέρος της οδού, να κατασκευαστούν και πεζοδρόμια στο σημείο, καθώς ο κίνδυνος για τους πεζούς είναι μεγάλος”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Χανίων. 

Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο κ. Βάμβουκας, το νέο έτος θα ξεκινήσει μία μεγάλη εργολαβία σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ., που θα αφορά τη βελτίωση του οδικού δικτύου περιαστικών περιοχών του Δήμου, από το οποίο έχουν διέλθει δίκτυα της Επιχείρησης.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook