Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της νέας του ομάδας του ΟΦΗ έκανε την Τρίτη το απόγευμα ο Στάθης Ταυλαρίδης. 
Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός που θα υπογράψει την Τετάρτη το μεσημέρι το συμβόλαιο του με την κρητική ομάδα καθώς δεν κατέστη δυνατό να έρθει σήμερα στο Ηράκλειο ο μάνατζερ του έδειξε αρκετά ορεξάτος στην πρώτη προπόνηση με την κρητική ομάδα , και φανέρωσε αρκετές από τις καλές αγωνιστικές πτυχές που τον χαρακτηρίζουν στο δίτερμα που έγινε προς το τέλος της προπόνησης. 
Πέρα από τον Ταυλαρίδη στην προπόνηση του ΟΦΗ μετείχαν σήμερα και δύο νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τον 23χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό Μακέτε Ντιόπ και τον 24χρονο Αργεντινό αμυντικό χαφ Λεονάρντο Μοράλες. 
Ο Ντιόπ που αγωνίστηκε πέρυσι στην Α΄ κατηγορία της Συρίας όπου πέτυχε 15 γκολ σε 17 ματς άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρώτη του προπόνηση με την κρητική ομάδα καθώς έδειξε εκρηκτικότητα και πολύ καλή διαίσθηση του γκολ στο δίτερμα που έγινε. 
Ο ΟΦΗ ψάχνεται για την απόκτηση δύο σέντερ φορ και δεν αποκλείεται αν ο Σενεγαλέζος δείξει και την ίδια εικόνα στις επόμενες προπονήσεις να αποκτηθεί. 
Όσο για τον Μοράλες δεν έδειξε κάτι ξεχωριστό στην πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ αλλά ο Αναστόπουλος θα τον δοκιμάσει και στην αυριανή προπόνηση και στη συνέχεια θα δώσει την τελική του εισίγηση για τον παίκτη. 
Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε σήμερα και ο 33χρονος ΒορειοΙρλανδός τερματοφύλακας Ρόι Κάρολ που έδειξε αρκετά ορεξάτος ενώ στην προπόνηση συμμετείχε και ο Βραζιλιάνος στόπερ Ντένις Σόουζα για τον οποίο ο Νίκος Αναστόπουλος έχει σχηματίσει θετική άποψη και μάλλον θα αποκτηθεί. 

Έρχονται την Τετάρτη Βάντο και Σουμπίνιο 

Από την Τετάρτη θα προστεθούν στις προπονήσεις του ΟΦΗ άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν από την κρητική ομάδα. Ο λόγος για τον 25χρονο αριστερό μπακ Βάντο που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο φιλικό με τον Παναιτωλικό , αλλά και τον Σουμπίνιο που ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό έχει κλειδώσει και όλα δείχνουν ότι θα ανακοινωθεί την Τετάρτη το πρωί.

Προορίζεται για τρίτος τερματοφύλακας ο Γ. Χανιωτάκης

Σε ότι έχει να κάνει με την κάλυψη της θέσης του τρίτου τερματοφύλακα στον ΟΦΗ σκέφτονται σοβαρά πλέον να αξιοποιήσουν τον γιό του Κώστα Χανιωτάκη , τον 16χρονο Γιώργο Χανιωτάκη που αγωνίζεται στο Αθλόπολις με το οποίο ο ΟΦΗ βρίσκεται σε διαπραγμάτευση για να πάρει τον παίκτη.

Ο Χανιωτάκης «τζούνιορ» θεωρείτε ένα από τα μεγάλα ταλέντα του κρητικού ποδοσφαίρου στη θέση του τερματοφύλακα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει κληθεί να συμμετέχει στις αρχές Σεπτεμβρίου σε καμπ δοκιμών της Άρσεναλ στην Αγγλία. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook