Ο κόσμος πήγε να τη λιντσάρει και σώθηκε χάρη στην παρέμβαση των ένοπλων σωματοφυλάκων της

Υπό κράτηση έχει τεθεί μια 20χρονη πλούσια κληρονόμος από το Χάρκοβο της Ουκρανίας η οποία κατηγορείται ότι πέρασε με κόκκινο και έριξε το πανάκριβο αμάξι της πάνω σε πεζούς, σκοτώνοντας έξι άτομα, μεταξύ τους και μια 15χρονη μαθήτρια.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι τοπικές Αρχές, η Αλιόνα Ζαΐτσεβα – άγνωστο για ποιο λόγο – παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη εχθές το βράδυ και «καβάλησε» με την Lexus της ένα πεζοδρόμιο όπου βρίσκονταν δεκάδες άτομα.

Η 20χρονη, κόρη του πολυεκατομμυριούχου στον τομέα της ενέργειας Βασίλι Ζαΐτσεβ, δεν τραυματίστηκε.

Η σκηνή του πολύνεκρου δυστυχήματος έμοιαζε με «μακελειό» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με τον οποίο το πλήθος κινήθηκε απειλητικά ενάντια στην Αλιόνα Ζαΐτσεβα μόλις βγήκε από τη Lexus της, θέλοντας να την λιντσάρει. 

 

Για καλή τύχη της 20χρονης το αυτοκίνητό της ακολουθούσαν δύο τζιπ με ένοπλους σωματοφύλακες, που κατάφεραν να την γλιτώσουν από τους οργισμένους πολίτες που την είχαν περικυκλώσει.

Η 20χρονη κοπέλα, η οποία όπως διαπιστώθηκε δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν την σύγκρουση, προφυλακίστηκε για τρεις ημέρες. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος της και εάν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 10 ετών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook