Ως μια ιδιαίτερη χρονιά για τον ΟΦΗ χαρακτήρισε αυτή που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες ο Γιώργος Γεωργίου. 
Ο κεντρικός αμυντικός της κρητικής ομάδας στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του ΟΦΗ επί κρητικού εδάφους μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου και αναφέρθηκε στην προετοιμασία στο Καρπενήσι, στην ετοιμότητα της ομάδας εν όψεις της έναρξης του πρωταθλήματος , αλλά και στους στόχους του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Σούπερ Λίγκα. 
Για το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ο στόπερ του ΟΦΗ τόνισε : «Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εμάς φέτος . Έχουμε δύο εβδομάδες που κάνουμε προετοιμασία και σίγουρα το μυαλό μας είναι στο ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να παίξουμε το Σάββατο και προετοιμαζόμαστε για αυτό. Αν έρθει μια αναβολή θα είναι καλό για εμάς αλλά εμείς πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να δουλέψουμε καλύτερα ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την πρεμιέρα. Αν έρθει η αναβολή θα είναι καλό γιατί έρχονται και νέα παιδιά στην ομάδα για να βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους». 
Αναφορικά με την δουλειά που έγινε τις δύο εβδομάδες που η ομάδα παρέμεινε στο Καρπενήσι ο έμπειρος αμυντικός επισήμανε : «Όσο μπορέσαμε δουλέψαμε καλύτερα και δεν υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί. Σε αυτό το κομμάτι δούλεψε καλά και το ιατρικό τιμ της ομάδας. Είμαστε καλά απλά θέλουμε και εμείς το χρόνο μας». 
Για το αν επηρεαστεί η ομάδα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος από την κούραση που υπάρχει από τα συνεχόμενα ματς στα πλέϊ οφ ο Γιώργος Γεωργίου υπογράμμισε : «Αυτή την στιγμή είναι μια δύσκολη περίοδο για εμάς και δουλεύουμε για να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το θέμα με τα συνεχόμενα ματς στα πλέι οφ. Η προετοιμασία των πλέι οφ μας άλλαξε το πρόγραμμα αλλά το σημαντικό είναι ότι η ομάδα πέτυχε το στόχο της. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά από τις άλλες ομάδες έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και η ομάδα να έχει μια πολύ καλή χρονιά». 
Όσο για τον στόχο του ΟΦΗ στο νέο πρωτάθλημα ο κεντρικός αμυντικός της κρητικής ομάδας δήλωσε : «Από την πλευρά μας στόχο έχουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις να δέσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ομάδα καλό ποδόσφαιρο να έρθει μια γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορούμε». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook