Ο Κωνσταντίνος Κουτούπης είναι κουρέας. Κατοικεί στο Νέο Ψυχικό και εργάζεται στην Κερατέα Αττικής, με καταγωγή από την Μεσσηνία και την Λακωνία.

Από πολύ μικρός έβαζε στόχους στη ζωή του. Τελειώνοντας τη σχολή του, άνοιξε το πρώτο του κομμωτήριο στην Κερατέα και αργότερα στο Λαύριο. Η τέχνη του κουρέματος ήταν αυτή που τον κέρδισε. 
Δεν Κωνσταντίνος όμως δε αρκέστηκε μόνο στα ψαλίδια και στα καλοκουρεμένα μαλλιά… Με το ανήσυχο πνεύμα του αναζητούσε να αναμετρηθεί με τον ίδιο τον… χρόνο. Γνώριζε πως μπορούσε να το καταφέρει! Άρχισε να εξασκείται όλο και πιο γρήγορα με τις κουρευτικές μηχανές και τα ψαλίδια του! Λάμβανε μέρος σε ανεπίσημους διαγωνισμούς και έβγαινε πάντα πρώτος.

Ώσπου, η μεγάλη μέρα έφθασε. Στις 19 Φεβρουαρίου 2017, στο show All Star Barber & Diamond Trophy που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Plaza Αμαρουσίου, ο Κωνσταντίνος Κουτούπης έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ.

Με χρόνο 00.47΄΄.17, τηρώντας αυστηρά όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, πήρε το διαβατήριο και μπήκε επίσημα στο βιβλίο παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες Guinness World Records.

Ο Κωνσταντίνος Κουτούπης είναι ο πρώτος σε όλον τον κόσμο στο πιο γρήγορο κούρεμα.

tharrosnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook