“Τα σκυλιά ουρλιάζουν το καραβάνι προχωρά.”

 

Ο πόλεμος των ανακοινώσεων καλά κρατεί, με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται εκ νέου στην ΝΟΔΕ:

Κατανοούμε απόλυτα τον εκνευρισμό στον οποίο έχει περιέλθει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος σε συνδυασμό με την ένδεια πολιτικών επιχειρημάτων και το στρατηγικό της αδιέξοδο, οδηγούν σε παραληρηματικού τύπου ανακοινώσεις με φρασεολογία και ύφος που δεν προτιθέμεθα σε καμία περίπτωση να ακολουθήσουμε.

Νομίζουν στη Νέα Δημοκρατία πως ο λαός μας έχει μνήμη χρυσόψαρου και δεν θυμάται τα έργα και ημέρες τους, που οδήγησαν τον τόπο στην χρεοκοπία, στην απαξίωση των Ελλήνων και στη διεθνή απομόνωση. Νομίζουν πως κατοικούσαμε, όλοι εμείς οι απλοί πολίτες, στο Παρίσι και δεν ζήσαμε, ούτε είδαμε ιδίοις όμμασι τη διαφθορά, τη διαπλοκή, τις μίζες, την αποδόμηση του κοινωνικού κράτους, της παιδείας, της υγείας, τις απολύσεις, την τρομοκρατία, το φόβο που έσπειραν. Έχοντας παραδώσει το 2015 μια χώρα υπερχρεωμένη, με ανεργία στο 27%, έχοντας απολέσει το 25% του ΑΕΠ, έρχονται σήμερα και παριστάνουν τους σωτήρες οι χθεσινοί καταστροφείς του τόπου, ωσάν να ήταν αμέτοχοι του εγκλήματος.

Δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω με το παρελθόν και τα πεπραγμένα τους. Ήδη η χώρα βαδίζει με σταθερά βήματα στην οικονομία, ανακτά το διεθνές κύρος και ρόλο της, ενώ παράλληλα σχεδιάζεται μεθοδικά η επόμενη μέρα έξω από τα μνημόνια, με την κοινωνία όρθια, με πραγματική και δίκαιη ανάπτυξη για όλους και όχι για τους λίγους και υμετέρους.

Όταν στεγνώσουν τα δάκρυα τους πάνω στην αστερόεσσα, τους συμβουλεύουμε  να αντιληφθούν ότι πλέον η Ελλάδα ακολουθεί πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, με μόνο γνώμονα το συμφέρον και την ευημερία του λαού μας, την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.
Στο μεταξύ στη ΝΔ ας συνεχίσουν να συζητάνε με εξωγήινους στον Υμηττό, μένοντας προσδεμένοι στην ακροδεξιά ρητορική του Αντιπροέδρου τους, μπολιασμένη με μπόλικες δόσεις ακραίου νεοφιλελευθερισμό του Προέδρου τους.

Τα σκυλιά ουρλιάζουν το καραβάνι προχωρά.

Καληνύχτα σας κύριοι της ΝΔ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook