Σχεδίαζε το έγκλημα για μήνες

Επί μήνες σχεδίαζε να σφάξει ολόκληρη την οικογένειά του ένας 19χρονος από το Κολοράντο των ΗΠΑ, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση για τη δολοφονία της 5χρονης αδελφούλας του και του 7χρονου αδερφού του, όπως και για την απόπειρα δολοφονίας του ίδιου του του πατέρα. Αιτία, η «επιθυμία του να έχει όλο το σπίτι για τον εαυτό του», όπως ομολόγησε ο ίδιος στις Αρχές μετά τη σύλληψή του.

Η αστυνομία βρήκε τα δύο μικρά παιδιά να αιμορραγούν ακατάσχετα από τις πληγές που τους είχε προξενήσει με μαχαίρι ο 19χρονος, μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκαν από τον επίσης βαριά τραυματισμένο πατέρα. Τα δύο αδερφάκια άφησαν την τελευταία τους πνοή κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Ο Jefferson Murphy, τραγικός πατέρας των θυμάτων αλλά και του δολοφόνου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Στη σύντομη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς περιέγραψε πώς οι κραυγές των παιδιών τον ξύπνησαν αργά το βράδυ ενώ κοιμόταν με τη γυναίκα του στο δωμάτιό τους. Κατεβαίνοντας στο υπόγειο, είδε τι είχε κάνει ο 19χρονος στα αδέρφια του και προσπάθησε να τον αφοπλίσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος. 

Όπως αποκάλυψε, ο γιος του έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και το τελευταίο διάστημα απειλούσε συνεχώς ότι θα έκανε κακό στην οικογένειά του. Τον περασμένο Μάρτιο, ο 19χρονος είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο των γονιών του, ωστόσο εκείνοι κατάφεραν να «κουκουλώσουν» την υπόθεση ώστε να μην ασκηθεί δίωξη εναντίον του για εμπρησμό. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι Αρχές, επρόκειτο για ένα άκρως προμελετημένο έγκλημα, αφού ο νεαρός είχε αγοράσει το φονικό όπλο πριν από πολλούς μήνες και είχε μάλιστα σχεδιάζει πώς θα έκρυβε τα πτώματα, θάβοντάς τα στην αυλή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook