Υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον μετά την παρουσίαση των θεμάτων από την Υπηρεσία, και ανταλλάχθηκαν απόψεις σε συγκεκριμένα θέματα. 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, ενημερώνουμε ότι στις 18/10/2017 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου της Π.Ε. Χανίων, ενημέρωση–συζήτηση για την συνταγογράφηση πώλησης γεωργικών φαρμάκων, με προσκεκλημένους για το σκοπό αυτό καταστηματάρχες του Νομού.

Υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον μετά την παρουσίαση των θεμάτων από την Υπηρεσία, και ανταλλάχθηκαν απόψεις σε συγκεκριμένα θέματα. Κατανοήσαμε τον προβληματισμό των συναδέλφων καταστηματαρχών για τα λειτουργικά και όχι μόνο προβλήματα της εφαρμογής, και προτείναμε στους συναδέλφους να μας καταθέσουν σύντομα, υπόμνημα με τα ερωτήματά τους και τους προβληματισμούς τους, για να τα προωθήσουμε με τη σειρά μας στο αρμόδιο γραφείο του ΥΠΑΑΤ.

Εμείς με τη σειρά μας θα αναφέρουμε και τους δικούς μας προβληματισμούς και απορίες που αφορούν το θέμα των ελέγχων από την Υπηρεσία μας, για να μπορέσουμε απρόσκοπτα να εφαρμόσουμε τα προβλεπόμενα από το Νόμο στα καταστήματα από 1/1/2018.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook