Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Πλατανιάς παρουσιάζει τους αριθμούς και τα στοιχεία από τις αναμετρήσεις του με την ΑΕΛ, που σε επίπεδο Super League είναι μόλις δύο.

Στα… χιονισμένα Περιβόλια ο Πλατανιάς επικράτησε με 3-2, ενώ στη Λάρισα το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0).

Αναλυτικά οι αριθμοί και τα στοιχεία έχουν ως εξής:

#Μόλις δύο αγώνες έχει δώσει η ομάδα μας με αντίπαλο την ΑΕΛ για την Super League.

#Πέρυσι στα Περιβόλια, o Πλατανιάς είχε επικρατήσει με 3-2, ενώ στην Λάρισα το παιχνίδι είχε μείνει στο 0-0.

#Τα γκολ για τον Πλατανιά είχαν πετύχει, ο Μουνάφο (45′), ο Πριντέτα (54′) και ο Μανούσος (76′), σε έναν αγώνα όπου είχε πραγματοποιηθεί σε χιονισμένο αγωνιστικό χώρο και τοπίο εξαιτίας της κακοκαιρίας που είχε πλήξει όχι μόνο την Κρήτη, αλλά σχεδόν όλη τη χώρα.

#Πάντως συνολικά, η ομάδα μας είναι αήττητη απέναντι στην ΑΕΛ, καθώς στα δύο ματς που έχουν δώσει και για το πρωτάθλημα της Football League, η αναμέτρηση στα Χανιά είχε ολοκληρωθεί 0-0, ενώ ο Πλατανιάς είχε νικήσει στην Λάρισα με 1-0.

#Στα πρώτα επτά ματς για το πρωτάθλημα, τρεις παίκτες της ομάδας μας έχουν το απόλυτο των συμμετοχών. Ο Ενσικουλού, ο Στάθης και ο Βάντερσον είναι οι μόνοι που έχουν παίξει σε όλα τα παιχνίδια και μετρούν από 659΄συμμετοχής ο καθένας.

#Ακολουθεί ο Ντεβέσα με 482′ σε έξι αγώνες, ο Στανισάβλιεβιτς με 470′ επίσης σε έξι και ο Κοκκαλάς με 469΄, αλλά σε πέντε παιχνίδια.

#Ο Μπούντνικ έχει 465′ σε έξι ματς και ο Πλιάτσικας 422′ σε πέντε αναμετρήσεις.

#Οσον αφορά τους τέσσερις φετινούς σκόρερ του Πλατανιά, ο Μπούντνικ έχει πετύχει ένα τέρμα μετά από 13 προσπάθειες, ο Γκρζέλτσακ έχει 1/5.ο, ο Κοροβέσης 1/9.0 και ο Ενσικουλού 1/7.0

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook