Μάχη για το ποιος θα τρώει τα φαγητά της Αργυρώς τον ερχόμενο χειμώνα δίνουν τα κανάλια. Η μαγείρισσα, η οποία πέρυσι άφησε άδειες τις κατσαρόλες των Καραμεροχαριτάτων, για τους οποίους ένα χρόνο πριν είχε αφήσει την κουζίνα της Ελένης, τώρα φαίνεται πως φλερτάρει για τα καλά με το MEGA. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά διατηρούν φιλικές σχέσεις με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

 Τη χρονιά που πέρασε, που τους έχανες - που τους έβρισκες, στο εστιατόριο της Αργυρώς. Ήρθε, φαίνεται, η ώρα να την καλέσουν και αυτοί στο τηλεοπτικό τους σπίτι. Η πρώτη συζήτηση έχει γίνει, αλλά η Αργυρώ δεν έχει απαντήσει, αφενός γιατί έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις με τα εστιατόριά της και αφετέρου γιατί θέλει να αξιολογήσει και τις άλλες προτάσεις που έχει δεχθεί.

Ουσιαστικά μιλάμε για μία πρόταση, αυτήν της Ελένης Μενεγάκη, η οποία επίσης τρώει στης Αργυρώς. Η Ελένη πολιορκεί στενά το τελευταίο διάστημα την μαγείρισσα για να επιστρέψει στο δικό της σπιτικό, στην Κάντζα. Η ζυγαριά, ωστόσο, σύμφωνα με το zappit.gr, γέρνει περισσότερο προς το "Πρωινό mou", καθώς οι σχέσεις Ελένης - Αργυρώς είχαν παγώσει πριν από δύο χρόνια, μετά την απρόσμενη αποχώρηση της δεύτερης από την εκπομπή της πρώτης.

Που θα σερβίρει τελικά τα φαγητά της η Αργυρώ; Το ερώτημα αναμένεται να απαντηθεί σύντομα.