Θα παραμείνει στη φυλακή για 2 μήνες μέχρι τη δίκη της

Σε δάκρυα ξέσπασε η Ουκρανή κληρονόμος Αλιόνα Ζαΐτσεβα ενώπιον του δικαστηρίου το οποίο αποφάσισε την παραμονή της στη φυλακή για τους επόμενους δύο μήνες, μέχρι τη δίκη της. Το δικαστήριο έκρινε πως πρέπει να φυλακιστεί μέχρι να δικαστεί προκειμένου να μην μπορέσει να διαφύγει από τη χώρα.

Η 20χρονη σκόρπισε τον θάνατο την περασμένη εβδομάδα στο Χάρκοβο, παρασύροντας και σκοτώνοντας με την Lexus της τουλάχιστον πέντε άτομα, αφού πρώτα παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

Η κάμερα ενός τηλεοπτικού σταθμού στην Ουκρανία απαθανάτισε τη νεαρή να ξεσπά σε κλάματα όταν άκουσε την απόφαση για το δυστύχημα που «πάγωσε» τη χώρα.

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για έξι νεκρούς, όμως η επίσημη αναφορά των τοπικών Αρχών κάνει λόγο για πέντε θύματα. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο ότι ο αριθμός αυτός δεν θα αυξηθεί μιας και οι έξι τραυματίες που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Μεταξύ των ατόμων που σκοτώθηκαν ήταν ένα 15χρονο κορίτσι και άλλα τέσσερα άτομα.

Πληροφορίες από τα ουκρανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο πατέρας της, ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Βασίλι Ζαΐτσεφ, επιθυμεί να αποζημιώσει τα θύματα και τις οικογένειές τους.

Τα στοιχεία που δημοσιεύονται δείχνουν πως η 20χρονη Αλιόνα έκανε «κόντρες» με ένα άλλο αυτοκίνητο την ώρα που συνέβη το δυστύχημα. Έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα η Αλιόνα παραβίασε το κόκκινο, συγκρούστηκε με ένα άλλο αμάξι και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε πεζούς σε πολυσύχναστη γειτονιά του Χάρκοβο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook