Κοινή ανακοίνωση των Νομαρχιακών Οργανώσεων Κρήτης της Νέας Δημοκρατίας

«Ο Πρωθυπουργός των καταλήψεων, ο πάλαι ποτέ αγωνιστής του αντιαμερικανισμού μετά από λίγα 24ωρα στην Αμερική φαίνεται πως έγινε πια βασιλικότερος του βασιλέως.

Στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, αφού έπλεξε το εγκώμιο των ΗΠΑ, προχώρησε ακόμη ένα βήμα παρά πέρα και αναδείχθηκε σε “ευεργέτη” των Αμερικανών.  

Εκεί, δηλαδή που περιμέναμε βοήθεια 4 δισ. από τις ΗΠΑ, ο Πρωθυπουργός γυρνά με τις αποσκευές του ελαφρύτερες κατά 2,4 δισ. ευρώ, ποσό που θα προστεθεί στα 125 δισ. χρέη που έχουν ήδη στις πλάτες τους οι Έλληνες πολίτες. 

Από την άλλη, η διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα θα δημιουργήσει, όντως, νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη, όχι όμως για την ελληνική, αλλά για την  αμερικανική οικονομία.

Πέρα από τα δισ. των Ελλήνων φαίνεται να υποσχέθηκε και μια ακόμα στρατιωτική βάση στα νότια της Κρήτης! Κοινώς έδωσε τα πάντα και δεν πήρε τίποτε! Ούτε καν την αναγνώριση της Χώρας μας ως σημαντικού περιφερειακού δρώντα  στην περιοχή της Μεσογείου σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία για την Ελλάδα. 

Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας απέδειξε για μια ακόμα φορά την ανικανότητά του να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Πατρίδας μας.

Λίγο πριν εγκαταλείψει τις ΗΠΑ, μην έχοντας εκθέσει αρκετά τον εαυτό του και την Χώρα, στο πλαίσιο δημόσιου διαλόγου στο Ινστιτούτο Brookings δήλωσε πως “έχουμε φάει την καμήλα”, ωστόσο οι Έλληνες δεν τρώνε «…ΣΑΝΟ».

Από το “έξω οι βάσεις του θανάτου” που φώναζε κάποτε, στη δημιουργία και δεύτερης Αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στην Κρήτη!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook