Οι ισχυρισμοί της ανώνυμης αεροσυνοδού κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων για όργια εν πτήσει, σεξ στο πιλοτήριο και άλλου είδους ανάρμοστες συμπεριφορές

Αν πιστέψει κανείς τους ισχυρισμούς μιας Βρετανίδας αεροσυνοδού, η οποία μίλησε στην εφημερίδα Sun για τις εμπειρίες της μετά από 15 χρόνια εργασίας σε μια αεροπορική εταιρεία, τα αεροσκάφη που εκτελούν πτήσεις εντός και εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει… όργια και υπάρχουν μέλη του πληρώματος που πουλάνε το σώμα τους στους επιβάτες της Α’ Θέσης έναντι αδράς αμοιβής.

Η μαρτυρία της γυναίκας, η οποία μίλησε ανώνυμα στην εφημερίδα, αναμένεται να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. 

Μεταξύ άλλων, η έμπειρη αεροσυνοδός έκανε λόγο για όργια εν πτήσει μεταξύ μελών του πληρώματος, σεξ στο πιλοτήριο και άλλου είδους ανάρμοστες συμπεριφορές που σίγουρα ενέχουν κινδύνους για τη ζωή των επιβατών. 
Η έμπειρη αεροσυνοδός αναφέρθηκε εκτενώς στην συνέντευξή της σε συναδέλφους της οι οποίες χρησιμοποιούν το επάγγελμά τους ουσιαστικά ως τρόπο προσέγγισης «πελατών» για τη δεύτερη δουλειά τους, εκείνη της πόρνης πολυτελείας. 

«Μια αεροσυνοδός πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να δίνει σε έναν επιβάτη της Α’ Θέσης μια κάρτα της. Άλλη μία που έκανε το δρομολόγιο Λονδίνο-Λος Άντζελες είχε στήσει κανονικό μαγαζί, προσκαλώντας πελάτες να τη συναντάνε σε δωμάτια ξενοδοχείου και να κάνουν σεξ μαζί της έναντι αμοιβής. Η δουλειά της ήταν τέλεια γιατί γνώριζε πλούσιους επιβάτες στην Διακεκριμένη Θέση και την Α’ Θέση, δηλαδή απίστευτα πλούσιους άνδρες που δεν διστάζουν να πληρώσουν πολλά για να διασκεδάσουν».

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook