Παρά την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων υπέστη την πρώτη του ήττα στην Α2 Γυναικών με σκορ 48-41.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ: Συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις μετά τη σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα της Α2 έδωσε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, ωστόσο αυτή τη φορά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Η ομάδα του Μιχάλη Κασικτσόγλου γνώρισε την ήττα στο κλειστό του Μοσχάτου από την τοπική Ελευθερία με σκορ 48-41, σε ένα παιχνίδι όπου κάλλιστα θα μπορούσε να είχε αναδειχθεί νικήτρια.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τις παίκτριες της Ελευθερίας να αποδεικνύονται πιο εύστοχες στο τελευταίο 10λεπτο, καταφέρνοντας έτσι να φτάσουν στη νίκη. Οι δύο ομάδες εξάλλου συμβάδιζαν στο σκορ σε όλο το ματς, με τον ΟΑΧ να είναι μπροστά στο πρώτο 10λεπτο (13-18), ωστόσο το δεύτερο κατάφερε να σημειώσει μόλις 2 πόντους, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 20-20.

Στο β’ μέρος, η Ελευθερία, έχοντας και το αβαντάζ της έδρας κατάφερε να ασκήσει πιο μεγάλη πίεση, φτάνοντας έτσι στη νίκη, που είναι η δεύτερη στο πρωτάθλημα.

Στο σχόλιό του για το παιχνίδι, ο Μιχ. Κασικτσόγλου τονίζει τα εξής: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που έκαναν τα κορίτσια. Μας μένει μια πίκρα γιατί στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τώρα θα ξεκουραστούμε και από αύριο πια θα ασχοληθούμε με το ματς απέναντι στο Ζωγράφου που για μας έχει τεράστια σημασία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου για την πολύ καλή φιλοξενία».

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 20-20, 36-33, 48-41

Ελευθερία Μοσχάτου (Τσαραπατσάνης, Παπαναστασίου): Κακλέα 15 (3) Τζουγκράκη 5, Χελιώτη 2, Μίχου 11 (1), Ζαχαράκη 2, Σπαθάρη 4, Ξεπαπαδέα 6, Καρανάσιου 2, Κρίτσαλου 1, Καλάγια, Μπάμπη, Ορφανού,

Ο.Α. Χανίων (Μιχάλης Κασικτσόγλου): Πρασιανάκη, Σκουμπάκη, Παπαμαρκάκη, Κασωμένου 2, Ακρίβου 5 (1), Κουφογιάννη 10 (1), Σκορδυλάκη, Καζαντζή 13 (2), Ψυχογιού 11, Φραντζεσκάκη, Δασκουλίδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook