Το παιδί δεν βρισκόταν υπό την επίβλεψη των γονέων του – Η IKEA τον Ιούνιο του 2016 είχε προχωρήσει σε ανάκληση της συρταριέρας, λόγω επικινδυνότητας, ωστόσο, από το συγκεκριμένο μοντέλο είχαν «φύγει» στην αγορά 29 εκατομμύρια κομμάτια

Ανείπωτη τραγωδία. Ένα δίχρονο παιδάκι βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο υπνοδωμάτιό του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα το μικρό αγγελούδι καταπλακώθηκε από συρταριέρα του IKEA! 

Ο μικρούλης Jozef Dudek από την Καλιφόρνια σκοτώθηκε από μια συρταριέρα τριών ραφιών και σύμφωνα με το δικαστήριο το παιδί δεν βρισκόταν υπό την επίβλεψη των γονέων του.  
Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχτηκε την ώρα που ο μικρός Jozef κοιμήθηκε το μεσημέρι στο πάτωμα, μπροστά ακριβώς από τη συρταριέρα που έμελλε να του κόψει το νήμα της ζωής. 

Η IKEA τον Ιούνιο του 2016 είχε προχωρήσει σε ανάκληση της συρταριέρας, λόγω επικινδυνότητας, ωστόσο, από το συγκεκριμένο μοντέλο είχαν φύγει στην αγορά 29 εκατομμύρια κομμάτια. 

Η IKEA εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια μέσα από ανακοίνωση. Την ίδια ώρα επισήμανε ότι το έπιπλο, έπειτα από τις σχετικές έρευνες δεν ακουμπούσε στον τοίχο. 

Η οικογένεια που έχει μηνύσει την εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν τηρούνται τα πρότυπα ασφαλείας στα αντικείμενα της επωνυμίας. 

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό με θάνατο παιδιού. Σε τρεις οικογένειας θυμάτων απονεμήθηκαν 50 εκατομμύρια δολάρια, χρήματα τα οποία μοιράστηκαν. 

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook