Την ώρα που η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρεθεί ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, τα μέλη της οικογένειάς της αλληλοκατηγορούνται

Την ώρα που η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να βρεθεί ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, τα μέλη της οικογένειάς της αλληλοκατηγορούνται. 

Η αδελφή της Κωνσταντίνα, μη μπορώντας να πιστέψει πως η αδερφή της βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Τετάρτη με 14 μαχαιριές, δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλειά της και κατηγορεί δημόσια τον πατέρα τους, ο οποίος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ προσάπτει ευθύνες στο ΣΔΟΕ για τον θάνατο της κόρης του.

Σε νεότερη ανάρτησή της γράφει για την αδελφή της Δώρα: «Αστέρι μου..ζωή μου..ματάρες μου..πονεμένη μου ψυχή..εγώ θα βρω ποιος στο έκανε αυτό..τον περιμένω. Κορίτσι μου σπούδασες μόνη σου, δούλευες για να σπουδάσεις, δεν είχες βοήθεια από κανέναν.. δούλευες για τα αδέλφια σου, σπούδασες και τα αδέλφια σου.. καμάρωνες λες κ ήμασταν παιδιά σου..σε χρέωσε ο “πατέρας” κ πλήρωνες.. τα χρέη του.. δεν πήρες αγάπη μόνο έδινες.. βασανισμένε μου άγγελε σε περιμένω να γυρίσεις….». 

Νωρίτερα η μικρότερη αδερφή της άτυχης εφοριακού είχε κοινοποιήσει στη σελίδα της μία είδηση που αφορά στην 32χρονη και έχει τίτλο: «Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!» σχολιάζοντας: «Φτου σου ξεφτίλα».

Σε κάποιο σχόλιο μάλιστα που της έκαναν γράφοντάς της: «Τώρα μόνο ο δολοφόνος να βρεθεί και όχι τέτοια προσωπικά θέματα είναι πολύ άσχημο πατέρας είναι και αυτός όπως και να έχει» η Κωνσταντίνα απάντησε: «Τέρας όχι πατέρας κ όποιος δεν ξέρει μην εκφέρει γνώμη. Για την μνήμη της αδελφής μου θα μάθουν όλοι τι είχε τραβήξει ο άγγελός μου».

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook