Από την πτώση καταπλακώθηκε και καταστράφηκε ολοσχερώς μία μοτοσικλέτα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα, ενώ διεκόπη για αρκετή ώρα η κυκλοφορία

Ένας γιγαντιαίος πλάτανος έπεσε στην Πορταριά Πηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-volos.gr, τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα που εργαζόταν σε περίπτερο, η οποία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Βόλου.

Από την πτώση καταπλακώθηκε και καταστράφηκε ολοσχερώς μία μοτοσικλέτα, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα, ενώ διεκόπη για αρκετή ώρα η κυκλοφορία.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στον θάλαμο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 2 οχήματα της οποίας κατέφθασαν άμεσα στην περιοχή και απομάκρυναν το πελώριο δέντρο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου αναφέρει: «Τμήμα από μεγάλο πλάτανο, στην πλατεία της Πορταριάς, που προφανώς ”χτυπήθηκε” από την προ ημερών τρομακτική έκρηξη σε ταβέρνα, έπεσε, στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου, στον κεντρικό δρόμο, προκαλώντας τον τραυματισμό μιας γυναίκας, αλλά και διακοπή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.

Αμέσως στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν συνεργεία του Δήμου Βόλου που μέχρι αυτή την ώρα καταβάλλουν προσπάθειες να απομακρύνουν το δέντρο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook