Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί πληροφορίες για όσα κρύβονταν στο χωράφι που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης και οργάνωσαν επιχείρηση για να το ερευνήσουν

Τα δόντια του σκύλου που είχε εγκαταστήσει μέσα στο χωράφι του ένας 54χρονος, απέτρεπαν όποιον τολμούσε να πλησιάσει στην αυτοσχέδια κατασκευή όπου έκρυβε την ηρωίνη που διακινούσε και το χασίς που φύλαγε σε έναν… περιστερώνα! Δεν τον φοβήθηκαν, όμως, οι άνδρες της Ασφάλειας από την Έδεσσα!

Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί πληροφορίες για όσα κρύβονταν στο χωράφι που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης και οργάνωσαν επιχείρηση για να το ερευνήσουν. Αφού κατάφεραν να κρατήσουν απασχολημένο τον σκύλο- φύλακα, βρήκαν κρυμμένες δίπλα στο σπιτάκι του τις συσκευασίες με την ηρωίνη βάρους ενός κιλού και 768 γραμμαρίων και τα 323 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που φύλαγαν τα… περιστέρια!

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του 54χρονου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου  κατασχέθηκαν άλλα 77 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν ακόμη 6,3 γραμμάρια χασίς και 750 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις που είχε ήδη κάνει. Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook