Τα ξημερώματα της Κυριακής στη Βουλιαγμένη σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, όταν ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε δέντρο με αποτέλεσμα οδηγός και συνοδηγός να τραυματιστούν.

Ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, Παναγιώτης Κόνσουλας, αναφέρει μέσω της σελίδας του στο facebook πως τα ξημερώματα της Κυριακής στη Βουλιαγμένη υπήρξε τροχαίο ατύχημα, με ένα όχημα να πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο το οποίο βρισκόταν σε διαχωριστή νησίδα.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον τραυματία οδηγό του οχήματος, ενώ η συνοδηγός φαίνεται πως είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Αναλυτικά η ανάρτηση: «Βουλιαγμένη 1.15 πμ ξημερώματα Κυριακής 22/10/17 τροχαίο με τον οδηγό να μην καταφέρνει να ελέγξει το αυτοκίνητο του αφού με ιλιγγιώδη ταχύτητα καρφώθηκε, ενώ πρώτα πλαγιολίσθησε, πάνω στον φωτεινό σηματοδότη και τελικά πάνω στον φοίνικα επί της πράσινης τριγωνικής νησίδας που διαχωρίζει τους δρόμους αν θες να κατευθυνείς προς τον Αστέρα της Βουλιαγμένης και τον Λαιμό ή προς το κέντρο της Βουλιαγμένης,το Εν Πλω και την Άκουα Μαρίνα.

Σοβαρά τραυματισμένη η νεαρή συνοδηγός και τραυματίας ο οδηγός,οι οποίοι αφού απεγκλωβίστηκαν από τους άνδρες της Πυροσβεστικής, μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας προκειμένου να νοσηλευθούν και να εξεταστούν από τους εφημερεύοντες γιατρούς.

Εύχομαι πραγματικά να αποφευχθούν τα χειρότερα γιατί πρόκειται για πολύ νέα παιδιά»!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook